Aanbod

KYDA biedt een aantal doordachte en op de dagelijkse praktijk afgestemde trainingen en workshops. Stuk voor stuk pasklaar, rijk gevuld, zorgvuldig samengesteld en in de praktijk beproefd. Deelnemers scoren deze trainingen en workshops onverminderd hoog in de evaluaties. En eigenlijk kan dat ook niet anders, want het eigen werk van de deelnemers staat steeds centraal. Feedback krijgen op je eigen werk door ervaren trainers en verder bouwen aan je eigen ontwikkeling – het beste in jezelf naar boven halen – dat staat bij KYDA bovenaan.

Wij volgen de actualiteit op de voet en passen ons aanbod regelmatig aan. Maar wij stellen met evenveel plezier een pakket op maat samen. Dat kan naar wens worden opgebouwd uit de bestaande pakketten, met losse modules of met geheel nieuwe onderdelen.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Dat kan via info@killyourdarlings-academy.nl of bel 050 – 318 1310. Je kunt ook het contactformulier gebruiken op de contactpagina.

Schrijftrainingen

Communicatie

Journalistiek

Ondernemen

Nieuw in 2016 training Creatief Schrijven en training Communicatief schrijven.

Het pakket Ondernemersvaardigheden wordt binnenkort uitgebreid om beter in te spelen op de behoefte bij bestaande ondernemers.Locaties

Launch Cafe

Launch Cafe Herestraat 106 in Groningen, tel. 050 – 850 7012.

Mooi centraal gelegen aan het Hereplein en ca. 500 meter lopen vanaf het hoofdstation.

 

Zaal-4-de veste-presentatiezaal

Vergadercentrum De Veste in Amersfoort, tel. 033 – 460 9663.

Fraai gelegen in een bosrijke omgeving en goed bereikbaar per auto en ov.